Streamlined Serwis – usługi informatyczne na terenie Józefowa, Otwocka i okolic świadczone przez Igora Leszczyńskiego i współpracowników od 2018 roku.

Streamlined może funkcjonować dzięki klientom. To oni stanowią dla nas źródło inspiracji i determinacji, by walczyć z przeciwnościami, jakie stawia technologia. Jesteśmy dumni z każdej jednej pozyskanej opinii – każda z nich jest zwieńczeniem ciężkiej pracy nad danym problemem klienta. Niektóre z nich bywają dla nas rutyną, niektóre wymagają więcej zastanowienia… Fakt, że przykładamy się do swojej pracy, jest w zauważalny sposób doceniany – klienci nie szczędzą miłych słów odnośnie usług Streamlined, za co jesteśmy niezmiernie wdzięczni. Dziękujemy serdecznie oraz zapraszamy klientów tzw. potencjalnych do lektury – może uda się dołączyć do grona zadowolonych?

Zapraszamy również do śledzenia naszego profilu na Instagram – tam dzieje się najwięcej!

Opinie z Google

5,0 46 reviews

  • Avatar Ewa ZP ★★★★★ 3 weeks ago
    Polecam! Pan Igor naprawił mój kilkuletni laptop, który zawieszał się w losowych momentach i pokazywał Windowsowy blue screen z różnymi błędami. Po zdiagnozowaniu problemu p. Igor przedstawił kilka opcji naprawy wraz z czasem oczekiwania i cenami. Wymiana płyty głównej, czyszczenie, update systemu, laptop zabrany i odstawiony do domu, bardzo sprawny i uprzejmy kontakt, a to wszystko za sensowną cenę. Naprawa była pod koniec lipca, gwarancja na trzy miesiące - tak więc minęły już dwa, wszystko nadal dobrze działa i oby tak zostało :)
  • Avatar Michał Kosiński ★★★★★ a month ago
    Jak najbardziej polecam usługi Pana Igora. Wszystko przebiegło sprawnie - od doradztwa po modernizację mojego sprzętu! Teraz komputer działa bezproblemowo, a sprzęt na pierwszy rzut oka jest
    ok 40% szybszy. O to chodziło! Super kontakt. Jeżeli będę potrzebował to na pewno wrócę! :)
    Pozdrawiam
    Michał
  • Avatar Iza Goc ★★★★★ a month ago
    Polecam usługi Pana Igora, cierpliwie wsłuchuje się w potrzeby i oczekiwania klienta i realizuje je. To doskonały fachowiec, profesjonalista w 100%.
  • Avatar Jan Masik ★★★★★ 3 weeks ago
    Pan Igor szybko zdiagnozował problem z moim komputerem i zaproponował optymalne rozwiązanie. Usługa wykonana w ekspresowym tempie. Świetny kontakt. Zdecydowanie polecam.
  • Avatar Paweł Woźniak ★★★★★ 3 months ago
    Rzetelnie wykonana usługa w zakresie złożenia nowego komputera. Rzeczowy przebieg całego procesu od ustalenia szczegółów do gotowego do użytku produktu. Sprawny kontakt mailowy. Całość usługi trwała krócej niż 5 dni roboczych od złożenia zapytania do odebrania komputera. Polecam.
  • Avatar Natalia Pazikowska ★★★★★ 3 months ago
    Polecam! Pan Igor błyskawicznie podjął się reanimowania mojego komputera, którego używam do pracy. Rzeczowo i profesjonalnie podszedł do problemu. Dzięki możliwości naprawy laptopa u klienta nie traciłam czasu na dojazd do serwisu. :)
  • Avatar k g ★★★★★ 3 months ago
    P Igor po wymianie HD w laptopie na SSD, ten stary HD przystosowal mi do funkcji dysku zewnetrznego. W ten sposob mam zewnetrzny dysk, ktory podlaczylem do tunera SAT i mam nagrywarke oraz magazyn filmów za 70 zl zamiast za 300. Sam laptop po wymianie dysku i modernizacji ( ma 6 lat), działa bez zarzutu. ALL OK!
  • Avatar Monika Kisiel ★★★★★ a month ago
    Komentarz dodatkowy dla P. Igora:
    Wciąż korzystam z usług informatycznych P.Igora i bardzo polecam usługi z tej firmy. P.Igor za każdym razem pomaga w problemach informatycznych, nie pozostawia człowieka 'z niczym'. Jest osobą doskonale zorganizowaną, łatwo nawiązuje kontakt z klientem, bardzo przyjazne usposobienie, co korzystnie wpływa na postrzeganie jej przez klientów. Bardzo skuteczny w działaniu, konkretny i rzeczowy. Dla mnie osobiście Jego praca jest zawsze wysoko oceniana. Także bardzo pomocny w usługach dla dzieci ( laptop) , cierpliwy:)
    Pan Igor to profesjonalista
    … Więcej w powierzonych zadaniach, ze starego dość komputera zrobił cudo 😃. Bardzo dobrze doradzi, podchodzi do klienta wysoce perfekcyjnie, fachowo. Co ważne wystawia stosowne ceny. I przede wszystkim wysoka kultura i szacunek do człowieka. Bardzo polecam.
  • Avatar Roman Komorowski ★★★★★ 3 months ago
    Pan Igor z serwisu Streamlined wykazał się niesamowitym samozaparciem przy skomplikowanym montażu komputera - śmiga jak burza!! Służył poradą i pomocą przy każdej mojej wątpliwości, a nie ukrywam że wymagam dość sporo od sprzętu komputerowego mimo że jestem seniorem :) Niesamowita kultura i cierpliwość!! Szczególną uwagę zwróciłem na uczciwość Pana Igora (sprawdziłem nawet ceny części w necie)- w dzisiejszych czasach to rzadkość! Bardzo dziękuję!!
  • Avatar Teresa Ostrowska-Pieńkowska ★★★★★ 3 months ago
    Bardzo polecam!
    Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona serwisem Pana Igora.
    Szybko i skutecznie "obsłużył" zlecenie polegające na optymalizacji pracy komputera i jeszcze przywiózł mi naprawiony komputer do domu.
  • Avatar Wil Son ★★★★★ 3 months ago
    Bardzo polecam, efekt jaki chciałem uzyskać został uzyskany razy 2, w bardzo dobrej cenie. Warto oddać tam swój sprzęt :D
  • Avatar Paweł Osiński ★★★★★ 3 months ago
    Bardzo polecam Streamlined Serwis i profesjonalne usługi Pana Igora. Szybko i skutecznie "obsłużył" zlecenie polegające na optymalizacji pracy komputerów moich córek, odebrał je i odwiózł "pod drzwi". Miła i fachowa obsługa. Polecam.
  • Avatar Maciek Gorek ★★★★★ 3 months ago
    Pan Igor zrobił na nas bardzo pozytywne wrażenie. Jest dobrym, cierpliwym i konkretnym fachowcem. Pomógł nam w nagłej sytuacji oraz modernizacji sprzętu. Wszystkim polecamy jego usługi.
  • Avatar Łukasz Piotrowski ★★★★★ 4 months ago
    Potrzebowałem pomocy w drobnej sprawie (co za tym idzie niezbyt dochodowej) mimo to pan Igor przyjechał w umówionym terminie i za niewielkie pieniądze rozwiązał problem, poświecił czas i cierpliwie wszystko wytłumaczył. Pozdrawiam :)
  • Avatar norbert garwoliński ★★★★★ a month ago
    Szybko, dobrze i w rozsądnej cenie. Polecam!!!
  • Avatar Piotr Gołębiowski ★★★★★ a month ago
    Polecam Streamlined Serwis. Profesjonalna firma, która zna się w swoim fachu jak nikt inny.
  • Avatar Julian Puścikowski ★★★★★ a month ago
    Szybko, rzetelnie i profesjonalnie. Bardo dobre podejście do klienta polecam.
  • Avatar CinekStudio (Marcin Kowalewski) ★★★★★ 7 months ago
    Niespotykanie w tych czasach podejście do klienta. Zostałem potraktowany jakbym był najważniejszym klientem, a patrząc na resztę opinii, każdy jest w ten sposób traktowany. Usterka w laptopie bardzo trudna i niespotykana. Pan Igor stanął na wysokości zadania by mi pomóc. Zdecydowanie polecam każdemu Streamlined !
  • Avatar Magdalena Świętochowska- Zięba ★★★★★ 4 months ago
    Wszystkim bardzo polecam usługi Pana Igora. Pełen profesjonalizm, punktualność, usługa na najwyższym poziomie. Z pewnością będę korzystała z usług Jego firmy i z czystym sumieniem polecam.
  • Avatar Piotr Grzywacz ★★★★★ 7 months ago
    Myślałem, że prawdziwi profesjonaliści wyjechali z Polski albo przeszli na emeryturę, dopóki nie polecono mi Pana Igora. Poradził sobie z problemami, które przerastały kilku tzw. „fachowców”, bardzo sprawnie, terminowo w uczciwej cenie. Zakres prac : montaż i konfiguracja sieci wifi /Internet (również w kontekście multimediów i monitoringu), konserwacja i upgrade sprzętu komputerowego. Kompleksowa obsługa, począwszy od doradztwa, poprzez zakup, montaż, aż do okresowego serwisu.
    Kapitalny kontakt i elastyczność w podejściu do klienta.
    Z czystym sumieniem polecam !!!

Referencje

Referencje ze zlecenie migracji komputerów w Astellas Pharma Sp. z o.o. w Warszawie (2020):

Opinie z Facebooka

Pan Igor jest bardzo cierpliwy,uprzejmy i serdeczny co bardzo pomaga gdy ktos jest zestresowany niemożnościa ogarnięcia tematów informatycznych.Zna się na rzeczy i szczerze polecam Jego serwis

Opublikowany przez Kingę KrynkaCortez Pawełską Środa, 28 kwietnia 2021

Fachowa obsługa w niecałe 2h był Pan informatyk na miejscu , szybka pomoc, cena bardzo przystępna , jak najbardziej polecam 11/10, na pewno skorzystam w przyszłości :).

Opublikowany przez Ann Ann Czwartek, 8 kwietnia 2021

Bardzo polecam - szybko, sprawnie i profesjonalnie.

Opublikowany przez Beatę Siwczynską-Antosiewicz Wtorek, 17 listopada 2020

Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta, solidność i dostępne ceny. Polecam.

Opublikowany przez Renatę Smolarczyk Piątek, 5 czerwca 2020

Bardzo dobra komunikacja, wysoka kultura osobista, rzetelność, wsparcie, zaangażowanie, profesjonalizm. Polecam!

Opublikowany przez Patrycję Martą Matuszewską Niedziela, 24 maja 2020