Streamlined Serwis – usługi informatyczne na terenie Józefowa, Otwocka i okolic świadczone przez Igora Leszczyńskiego i współpracowników od 2018 roku.

Streamlined może funkcjonować dzięki klientom. To oni stanowią dla nas źródło inspiracji i determinacji, by walczyć z przeciwnościami, jakie stawia technologia. Jesteśmy dumni z każdej jednej pozyskanej opinii – każda z nich jest zwieńczeniem ciężkiej pracy nad danym problemem klienta. Niektóre z nich bywają dla nas rutyną, niektóre wymagają więcej zastanowienia i wysiłku… Fakt, że przykładamy się do swojej pracy, jest w zauważalny sposób doceniany – klienci nie szczędzą miłych słów odnośnie usług Streamlined, za co jesteśmy niezmiernie wdzięczni. Dziękujemy serdecznie oraz zapraszamy klientów tzw. potencjalnych do lektury – może uda się dołączyć do grona zadowolonych?

Zapraszamy również do śledzenia naszego profilu na Instagram – tam dzieje się najwięcej!

Opinie z Google

5,0 57 reviews

  • Avatar Kamil Bieniek ★★★★★ 2 weeks ago
    Szybka i profesjonalna naprawa laptopa w przystępnej cenie, zdecydowanie polecam.
  • Avatar michell marco ★★★★★ a month ago
    Z uslug Pana Igora skorzystalem pierwszy raz. Komunikatywna osoba, tresciwa. Otrzymalem fachowa odpowiedz na wszystkie pytania i watpliwosci. Cena uslugi bardzo przystepna. Obawialem sie wykorzystania wiekszego budzetu ale okazalo sie, ze mozna inaczej. Wymiana RAM, wymiana pasty termoprzewodzacej. Montaz, instalacja i konfiguracja dysku i systemu Windows. Usprawnienia dot. Interentu. Na realizacje czekalem bardzo krotko. Pozdrawiam i polecam, klient z Lesnej
  • Avatar Maria Żelewska ★★★★★ 2 months ago
    Polecam usługi Pana Igora, jest bardzo profesjonalny i kontaktowy. Naprawienie mojego laptopa było szybkie i wygodne. Z pewnością będę powracać.
  • Avatar Dorota Binkiewicz ★★★★★ 3 months ago
    Do tematu "złożenie komputera gamingowego dla syna" przymierzaliśmy się (jako laicy i starzy boomerzy) dość długo i z nieśmiałością. Pana Igora zresearchowaliśmy w internecie, miał super opinie i działał w naszej okolicy. Od pierwszej wymiany maili wiedzieliśmy, że trafiliśmy w dobre ręce. Błyskawiczny kontakt, fachowe pytania (zadane prostym i zrozumiałym językiem), klarowna informacja o trybie pracy, kolejnych krokach i kwestiach finansowych. Do korespondencji włączony był syn, który mniej więcej wiedział, czego chce, a Pan Igor podpowiadał, co będzie … Więcej najlepszym rozwiązaniem. Po ustaleniu, co kupujemy, Pan Igor przygotował zamówienie do sklepu, a potem złożył komputer, przetestował, przywiózł i zainstalował. Komunikacja była sprawna, jasna i bardzo miła. W ten oto sposób w dwa tygodnie udało się przeprowadzić cały proces i gotowy komputer stoi w pokoju szczęśliwego syna :) Takich specjalistów ze świecą szukać, my już teraz do wszelkich spraw komputerowych zamierzamy korzystać wyłącznie z usług Pana Igora.
  • Avatar Sylwia Wegrzynowska ★★★★★ 3 weeks ago
    Zdecydowanie polecam Pana Igora. Szybka i profesjonalna usługa liftingu laptopa z doradztwem co wybrać.
  • Avatar Paweł Grabowski ★★★★★ 4 months ago
    Przemiły Pan Igor, bardzo szybka naprawa / wymiana matrycy /, pełen profesjonalizm, stały kontakt z klientem, zdecydowanie polecam i z całą pewnością kolejne naprawy / oby nie :-) / - jeśli zajdzie taka konieczność - realizować będę wyłącznie u Pana Igora !
  • Avatar Tomasz Kleszczewski ★★★★★ 4 weeks ago
    Usługa czyszczenia komputera bardzo sprawnie przeprowadzona i co najważniejsze skuteczna, temperatura komputera bardzo spadła.
    Polecam!
  • Avatar Stefania Iwan ★★★★★ 4 months ago
    Pan Igor? Przemiły, przesympatyczny, uprzejmy, życzliwy... :)
    Zaopiekował się dwoma lapkami, przywrócił do życia - wszystko przebiegło sprawnie i w krótkim terminie. Proponuje kilka rozwiązań, dzięki temu można wybrać opcję dostosowaną np. do możliwości finansowych klienta.
    Oby więcej takich serwisów i takich panów Igorów :)
    Polecam!!! Stefania
  • Avatar Gregor ★★★★★ 4 months ago
    Szczerze polecam, Pan Igor składał komputer dla syna wraz z wszelkimi akcesoriami, wszystko zamówił, konsultował i podłączył na miejscu. Polecam - sprawnie, profesjonalnie i w dobrej cenie!!!
  • Avatar Grzegorz Krupinski ★★★★★ 3 months ago
    Szczerze polecam, Pan Igor składał komputer dla syna wraz z wszelkimi akcesoriami, wszystko zamówił, konsultował i podłączył na miejscu. Polecam - sprawnie, profesjonalnie i w dobrej cenie!!!
  • Avatar Agnieszka Szymkowska ★★★★★ 3 months ago
    Polecam! Świetny kontakt, szybko i sprawnie. Doradztwo i konfiguracja sprzętu na najwyższym poziomie.
  • Avatar Ewa ZP ★★★★★ 6 months ago
    Polecam! Pan Igor naprawił mój kilkuletni laptop, który zawieszał się w losowych momentach i pokazywał Windowsowy blue screen z różnymi błędami. Po zdiagnozowaniu problemu p. Igor przedstawił kilka opcji naprawy wraz z czasem oczekiwania i cenami. Wymiana płyty głównej, czyszczenie, update systemu, laptop zabrany i odstawiony do domu, bardzo sprawny i uprzejmy kontakt, a to wszystko za sensowną cenę. Naprawa była pod koniec lipca, gwarancja na trzy miesiące - tak więc minęły już dwa, wszystko nadal dobrze działa i oby tak zostało :)
  • Avatar Michał Kosiński ★★★★★ 6 months ago
    Jak najbardziej polecam usługi Pana Igora. Wszystko przebiegło sprawnie - od doradztwa po modernizację mojego sprzętu! Teraz komputer działa bezproblemowo, a sprzęt na pierwszy rzut oka jest
    ok 40% szybszy. O to chodziło! Super kontakt. Jeżeli będę potrzebował to na pewno wrócę! :)
    Pozdrawiam
    Michał
  • Avatar Iza Goc ★★★★★ a month ago
    Polecam usługi Pana Igora, cierpliwie wsłuchuje się w potrzeby i oczekiwania klienta i realizuje je. To doskonały fachowiec, profesjonalista w 100%.
  • Avatar Jan Masik ★★★★★ 3 weeks ago
    Pan Igor szybko zdiagnozował problem z moim komputerem i zaproponował optymalne rozwiązanie. Usługa wykonana w ekspresowym tempie. Świetny kontakt. Zdecydowanie polecam.
  • Avatar Paweł Woźniak ★★★★★ 5 months ago
    Rzetelnie wykonana usługa w zakresie złożenia nowego komputera. Rzeczowy przebieg całego procesu od ustalenia szczegółów do gotowego do użytku produktu. Sprawny kontakt mailowy. Całość usługi trwała krócej niż 5 dni roboczych od złożenia zapytania do odebrania komputera. Polecam.
  • Avatar Natalia Pazikowska ★★★★★ 3 months ago
    Polecam! Pan Igor błyskawicznie podjął się reanimowania mojego komputera, którego używam do pracy. Rzeczowo i profesjonalnie podszedł do problemu. Dzięki możliwości naprawy laptopa u klienta nie traciłam czasu na dojazd do serwisu. :)
  • Avatar k g ★★★★★ 6 months ago
    P Igor po wymianie HD w laptopie na SSD, ten stary HD przystosowal mi do funkcji dysku zewnetrznego. W ten sposob mam zewnetrzny dysk, ktory podlaczylem do tunera SAT i mam nagrywarke oraz magazyn filmów za 70 zl zamiast za 300. Sam laptop po wymianie dysku i modernizacji ( ma 6 lat), działa bez zarzutu. ALL OK!
  • Avatar Monika Kisiel ★★★★★ a month ago
    Komentarz dodatkowy dla P. Igora:
    Wciąż korzystam z usług informatycznych P.Igora i bardzo polecam usługi z tej firmy. P.Igor za każdym razem pomaga w problemach informatycznych, nie pozostawia człowieka 'z niczym'. Jest osobą doskonale zorganizowaną, łatwo nawiązuje kontakt z klientem, bardzo przyjazne usposobienie, co korzystnie wpływa na postrzeganie jej przez klientów. Bardzo skuteczny w działaniu, konkretny i rzeczowy. Dla mnie osobiście Jego praca jest zawsze wysoko oceniana. Także bardzo pomocny w usługach dla dzieci ( laptop) , cierpliwy:)
    Pan Igor to profesjonalista
    … Więcej w powierzonych zadaniach, ze starego dość komputera zrobił cudo 😃. Bardzo dobrze doradzi, podchodzi do klienta wysoce perfekcyjnie, fachowo. Co ważne wystawia stosowne ceny. I przede wszystkim wysoka kultura i szacunek do człowieka. Bardzo polecam.
  • Avatar Roman Komorowski ★★★★★ 3 months ago
    Pan Igor z serwisu Streamlined wykazał się niesamowitym samozaparciem przy skomplikowanym montażu komputera - śmiga jak burza!! Służył poradą i pomocą przy każdej mojej wątpliwości, a nie ukrywam że wymagam dość sporo od sprzętu komputerowego mimo że jestem seniorem :) Niesamowita kultura i cierpliwość!! Szczególną uwagę zwróciłem na uczciwość Pana Igora (sprawdziłem nawet ceny części w necie)- w dzisiejszych czasach to rzadkość! Bardzo dziękuję!!

Referencje

Referencje ze zlecenie migracji komputerów w Astellas Pharma Sp. z o.o. w Warszawie (2020):

Opinie z Facebooka

Pan Igor jest bardzo cierpliwy,uprzejmy i serdeczny co bardzo pomaga gdy ktos jest zestresowany niemożnościa ogarnięcia tematów informatycznych.Zna się na rzeczy i szczerze polecam Jego serwis

Opublikowany przez Kingę KrynkaCortez Pawełską Środa, 28 kwietnia 2021

Fachowa obsługa w niecałe 2h był Pan informatyk na miejscu , szybka pomoc, cena bardzo przystępna , jak najbardziej polecam 11/10, na pewno skorzystam w przyszłości :).

Opublikowany przez Ann Ann Czwartek, 8 kwietnia 2021

Bardzo polecam - szybko, sprawnie i profesjonalnie.

Opublikowany przez Beatę Siwczynską-Antosiewicz Wtorek, 17 listopada 2020

Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta, solidność i dostępne ceny. Polecam.

Opublikowany przez Renatę Smolarczyk Piątek, 5 czerwca 2020

Bardzo dobra komunikacja, wysoka kultura osobista, rzetelność, wsparcie, zaangażowanie, profesjonalizm. Polecam!

Opublikowany przez Patrycję Martą Matuszewską Niedziela, 24 maja 2020