Streamlined Serwis – usługi informatyczne na terenie Józefowa, Otwocka i okolic świadczone przez Igora Leszczyńskiego od 2018 roku.

Streamlined może funkcjonować dzięki klientom. To oni stanowią dla nas źródło inspiracji i determinacji, by walczyć z przeciwnościami, jakie stawia technologia. Jesteśmy dumni z każdej jednej pozyskanej opinii – każda z nich jest zwieńczeniem ciężkiej pracy nad danym problemem klienta. Niektóre z nich bywają dla nas rutyną, niektóre wymagają więcej zastanowienia… Fakt, że przykładamy się do swojej pracy, jest w zauważalny sposób doceniany – klienci nie szczędzą miłych słów odnośnie usług Streamlined, za co jesteśmy niezmiernie wdzięczni. Dziękujemy serdecznie oraz zapraszamy klientów tzw. potencjalnych do lektury – może uda się dołączyć do grona zadowolonych?

Zapraszamy również do śledzenia naszego profilu na Instagram – tam dzieje się najwięcej!

Opinie z Google

5,0 32 reviews

  • Avatar Wil Son ★★★★★ a week ago
    Bardzo polecam, efekt jaki chciałem uzyskać został uzyskany razy 2, w bardzo dobrej cenie. Warto oddać tam swój sprzęt :D
  • Avatar Paweł Osiński ★★★★★ 4 weeks ago
    Bardzo polecam Streamlined Serwis i profesjonalne usługi Pana Igora. Szybko i skutecznie "obsłużył" zlecenie polegające na optymalizacji pracy komputerów moich córek, odebrał je i odwiózł "pod drzwi". Miła i fachowa obsługa. Polecam.
  • Avatar Maciek Gorek ★★★★★ 3 months ago
    Pan Igor zrobił na nas bardzo pozytywne wrażenie. Jest dobrym, cierpliwym i konkretnym fachowcem. Pomógł nam w nagłej sytuacji oraz modernizacji sprzętu. Wszystkim polecamy jego usługi.
  • Avatar Łukasz Piotrowski ★★★★★ 4 months ago
    Potrzebowałem pomocy w drobnej sprawie (co za tym idzie niezbyt dochodowej) mimo to pan Igor przyjechał w umówionym terminie i za niewielkie pieniądze rozwiązał problem, poświecił czas i cierpliwie wszystko wytłumaczył. Pozdrawiam :)
  • Avatar Monika Kisiel ★★★★★ 4 months ago
    Pan Igor to profesjonalista w powierzonych zadaniach, ze starego dość komputera zrobił cudo 😃. Bardzo dobrze doradzi, podchodzi do klienta wysoce perfekcyjnie, fachowo. Co ważne wystawia stosowne ceny. I przede wszystkim wysoka kultura i szacunek do człowieka. Bardzo polecam.
  • Avatar norbert garwoliński ★★★★★ a month ago
    Szybko, dobrze i w rozsądnej cenie. Polecam!!!
  • Avatar Piotr Gołębiowski ★★★★★ a month ago
    Polecam Streamlined Serwis. Profesjonalna firma, która zna się w swoim fachu jak nikt inny.
  • Avatar Julian Puścikowski ★★★★★ a month ago
    Szybko, rzetelnie i profesjonalnie. Bardo dobre podejście do klienta polecam.
  • Avatar CinekStudio (Marcin Kowalewski) ★★★★★ 7 months ago
    Niespotykanie w tych czasach podejście do klienta. Zostałem potraktowany jakbym był najważniejszym klientem, a patrząc na resztę opinii, każdy jest w ten sposób traktowany. Usterka w laptopie bardzo trudna i niespotykana. Pan Igor stanął na wysokości zadania by mi pomóc. Zdecydowanie polecam każdemu Streamlined !
  • Avatar Magdalena Świętochowska- Zięba ★★★★★ 4 months ago
    Wszystkim bardzo polecam usługi Pana Igora. Pełen profesjonalizm, punktualność, usługa na najwyższym poziomie. Z pewnością będę korzystała z usług Jego firmy i z czystym sumieniem polecam.
  • Avatar Piotr Grzywacz ★★★★★ 7 months ago
    Myślałem, że prawdziwi profesjonaliści wyjechali z Polski albo przeszli na emeryturę, dopóki nie polecono mi Pana Igora. Poradził sobie z problemami, które przerastały kilku tzw. „fachowców”, bardzo sprawnie, terminowo w uczciwej cenie. Zakres prac : montaż i konfiguracja sieci wifi /Internet (również w kontekście multimediów i monitoringu), konserwacja i upgrade sprzętu komputerowego. Kompleksowa obsługa, począwszy od doradztwa, poprzez zakup, montaż, aż do okresowego serwisu.
    Kapitalny kontakt i elastyczność w podejściu do klienta.
    Z czystym sumieniem polecam !!!
  • Avatar gosia guzowska ★★★★★ 3 months ago
    Polecam!!! Sprawnie, kompetentnie, rzetelnie i bardzo sympatycznie, z dużą wyrozumiałością dla dziwactw klienta :) na pewno wrócę.
  • Avatar Catelynn ★★★★★ 4 months ago
    Pełen profesjonalizm+szybkość pracy+elastyczność w umawianiu się=firma godna polecenia.
  • Avatar Katarzyna Grzywka ★★★★★ 6 months ago
    Pan Igor jest świetnym fachowcem i fantastycznym człowiekiem. Szybko i sprawnie rozpoznaje i naprawia problemy związane z funkcjonowaniem sprzętu komputerowego i internetu. Pomaga w sytuacjach nagłych i trudnych. Doradza, proponuje różne możliwości rozwiązania problemu. Ponieważ komputer jest moim narzędziem pracy od ponad dwudziestu lat, współpracowałam już z wieloma Informatykami. Nigdy dotąd nie spotkałam jednak człowieka o takim poziomie profesjonalizmu i kultury osobistej. Gorąco polecam i trzymam kciuki za dalszy rozwój Streamlined Serwis!
  • Avatar Hubert Wyszomirski ★★★★★ 4 months ago
    Polecam! Naprawa wymagała ściągnięcia niedostępnych w Polsce części i Pan Igor stanął na wysokości zadania :-) Oby więcej takich...
  • Avatar Grażyna Sylla ★★★★★ 5 months ago
    Polecam,Naprawa laptopa, w zasadzie jego reanimacja w 100% w rozsądnej cenie i szybkim czasie.
  • Avatar Krzysztof Partyka ★★★★★ 7 months ago
    Przez 20 lat korzystałem z wielu Serwisów, ale Pan Igor to człowiek i fachowiec niezwykły: SUPER kulturalny. WYBITNY fachowiec, erudyta a do tego człowiek skromny ciepły i serdeczny. Jest wart każdej złotówki, którą u niego zostawiłem a jedynie to czym się martwię to to , że z uwagi a swoje wybitne zdolności i osobowość Pan Igor za chwilę będzie ciężko dostępny.
  • Avatar Marek Weglowski ★★★★★ 7 months ago
    Skorzystałem z usługi serwisowej u Pana Igora i muszę przyznać, że wykonał on powierzone zadanie bardzo dobrze :-)Zalety: Bardzo dobry kontakt, szybka informacja jak i za ile to będzie hulać. Wykonanie usługi było zrobione w umówionym czasie oraz ceny były rynkowe. Serdecznie POLECAM .
  • Avatar Patrycja Matuszewska ★★★★★ 7 months ago
    Polecam serdecznie usługi pana Igora! Bardzo dobra komunikacja, wysoka kultura osobista, rzetelność, szybka realizacja usługi, umiarkowane ceny.
  • Avatar Darek Bobinski ★★★★★ 7 months ago
    Fachowiec wysokiej klasy. Wykazał się w pracy kompetencją. Nie było problemu, któremu nie umiałby zaradzić. Dokładny, rzetelny. Serdecznie polecam!

Referencje

Referencje ze zlecenie migracji komputerów w Astellas Pharma Sp. z o.o. w Warszawie (2020):

Opinie z Facebooka

Pan Igor jest bardzo cierpliwy,uprzejmy i serdeczny co bardzo pomaga gdy ktos jest zestresowany niemożnościa ogarnięcia tematów informatycznych.Zna się na rzeczy i szczerze polecam Jego serwis

Opublikowany przez Kingę KrynkaCortez Pawełską Środa, 28 kwietnia 2021

Fachowa obsługa w niecałe 2h był Pan informatyk na miejscu , szybka pomoc, cena bardzo przystępna , jak najbardziej polecam 11/10, na pewno skorzystam w przyszłości :).

Opublikowany przez Ann Ann Czwartek, 8 kwietnia 2021

Polecam. Za sprawnie zrealizowane moje zamówienie, cierpliwość. Pełna profesjonalność, kompetencja. Dziękuję :-)

Opublikowany przez Beatę Moch Piątek, 18 grudnia 2020

Bardzo polecam - szybko, sprawnie i profesjonalnie.

Opublikowany przez Beatę Siwczynską-Antosiewicz Wtorek, 17 listopada 2020

Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta, solidność i dostępne ceny. Polecam.

Opublikowany przez Renatę Smolarczyk Piątek, 5 czerwca 2020

Bardzo dobra komunikacja, wysoka kultura osobista, rzetelność, wsparcie, zaangażowanie, profesjonalizm. Polecam!

Opublikowany przez Patrycję Martą Matuszewską Niedziela, 24 maja 2020